Handelsbetingelser


Kontakt
TWOANDTWO COPENHAGEN
CVR: 39583771
info@twoandtwocph.dk


Leverings og betalingsinformation
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle bestillinger på twoandtwocph.dk. Betingelserne bortfalder kun i tilfælde af anden skriftlig aftale mellem køber og TWOANDTWO COPENHAGEN.


Betaling og Priser
Betaling af bestilling kan kun ske via den sikrede betalingsformular på hjemmesiden. Følgende betalingskort godtages: Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, Maestro og Mobilepay. 
Betalingen foregår på en SSL-krypteret side. Det er kun Quickpay, der får adgang til købers betalingsoplysninger. Ved godkendelse af betaling, reserveres pengene på købers konto, men trækkes først, når varen er afsendt. Kvittering for køb modtages via e-mail.
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. Moms (25%).


Persondatapolitik (GDPR)
Der bliver foretager registrering af dine personoplysninger for at kunne håndtere betaling og levering af varen.
Personoplysningerne registreres hos Shopify og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Personoplysninger indsamlet via TWOANDTWO COPENHAGEN sker aldrig uden afgivelse af samtykke. Dette sikrer at du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Oplysninger om navn, adresse samt e-mail afgivet til TWOANDTWO COPENHAGEN under varekøb videregives til pakkelabels.dk i forbindelse med håndtering af fragten. Læs om pakkelabels.dk's persondatapolitik her.
Personlige oplysninger afgivet til TWOANDTWO COPENHAGEN videregives eller -sælges ikke til uvedkommende tredjepart.
Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen hos Shopify. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der er registreret. Disse rettigheder er givet ved Persondataloven (GDPR). Henvendelse i forbindelse med ovenstående rettes til info@twoandtwocph.dk, angiv "persondata" i emnefeltet.


Levering
Twoandtwocph.dk har en fragt pris fra 39 kr. til GLS pakkeshop, levering til privatadresse via GLS koster 49 kr. Og levering til erhverv koster 39 kr.
Alle ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage via GLS.
Er ordren ikke modtaget indenfor 5-7 hverdage, skal TWOANDTWO COPENHAGEN kontaktes. Sagen bliver undersøgt både i vores ordresystem og hos GLS.


Fortrydelsesret
TWOANDTWO COPENHAGEN tilbyder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag varen modtages. Fortrydes købet, skal TWOANDTWO COPENHAGEN derfor underrettes senest 14 dage efter den dag, du modtog varen. Fragtposen kan genanvendes til dette. Når varen returneres, er det købers pligt at sørge for, at den er i samme stand, som da den blev modtaget. Evt. emballage og produktskilte skal vedlægges.
 Ønskes varen returneret, dækker TWOANDTWO COPENHAGEN omkostningerne forbundet med dette. Når vi har modtaget pakken, kan der gå op til 7 hverdage før vi har behandlet ordren og du vil blive kontaktet herefter. 
TWOANDTWO COPENHAGEN returnerer det fulde beløb inkl. leveringsomkostninger. Tilbagebetaling af beløbet sker, når TWOANDTWO COPENHAGEN har modtaget den returnerede vare og den opfylder vores krav om stand.
Det er vigtigt, at navn og adresse vedlægges, så TWOANDTWO COPENHAGEN har mulighed for at finde ordren i kunderegistret. Ved returnering kontakt os med emne/overskrift "Returnering" på følgende email: info@twoandtwocph.dk.
Du kan finde en TWOANDTWO COPENHAGEN returseddel og pakkelabel her.


Risikoen for varerne
Efter fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet, kan varen kun returneres ved reklamation. En retmæssig reklamation kan ske, hvis varen er blevet beskadiget eller forringet. Skyldes skaderne uagtsomhed eller manglende omsorg fra købers side, godtager TWOANDTWO COPENHAGEN ikke reklamationen.
Det anbefales, at den originale emballage gemmes, til evt. reklamation og fragt, da fragtposen kan genanvendes til dette.


Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved varer skal oplyses inden for senest 2 måneder efter, at fejlen er opdaget. Det er købers pligt at angive og så vidt muligt vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Det skal gøres ved mail, info@twoandtwocph.dk, mærket "Reklamation" i emnefelt og vedhæft derefter billeder af fejl/mangler. Køber kan som udgangspunkt kun klage over fejl op til 24 måneder efter modtagelsen af varen. Køber kan vælge om varen skal repareres eller byttes. Returnering af købsbeløbet er ikke en mulighed ved reklamation. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning eller reparation er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for TWOANDTWO COPENHAGEN.


Oplysningspligt
Køber modtager altid en ordrekvittering ved gennemførslen af køb. Ordrens informationer opbevares af TWOANDTWO COPENHAGEN i 5 år (i henhold til bogføringsloven). Det er ikke muligt at tilgå ordrekvitteringen via TWOANDTWO COPENHAGEN. Ønskes et nyt eksemplar af ordrekvitteringen, send en mail:
info@twoandtwocph.dk


Produktionsafvigelser
TWOANDTWO COPENHAGEN tager forbehold for små afvigelser i produktionen (maksimal +/- 1 cm) i forhold til oplyst under “størrelser” og hver enkelt t-shirt.


Forbehold
TWOANDTWO COPENHAGEN forbeholder sig retten til at ændre vores handelsvilkår. TWOANDTWO COPENHAGEN tager forbehold for udsolgte varer.