Om TWOANDTWO


 

TWOANDTWO COPENHAGEN er grundlagt af den Danske designer Christian Højer. Det hele er baseret og startet i København som tager udgangspunkt i et minimalistisk look og design som passer til enhver anledning. Vi mener bestemt at have fundet den rigtige kvalitets t-shirt i 100% bomuld, behagelig at have på, har en lækker kvalitet og god pasform.

Vi kan levere flotte designs, økologiske farver og stof af høj kvalitet. Det skal være nemt og hurtigt at lave en bestilling/levering. Alle vores t-shirt er OEKO-TEX standard 100 certificeret, som er testet for mere end 300 sundheds- og miljøskadelige stoffer. Vi går meget ind for en 'grøn verden', så vi tænker bestemt på hvor vi køber vores varer fra. Vi går altid efter økologisk bomuld og så 'grønt' som muligt.

Designet og navnet er kommet af, at det aldrig er sjovt at være det 3-hjul. Det er altid bedst at være 2 og 2, så ingen føler sig udenfor eller tilsidesat. Derfor har vi valgt at udtrykke vores budskab i et flot design som alle kan relatere og forholde sig til.